zaterdag 12 december 2009

Lang wachten!

Vrijdag in het ziekenhuis.

We waren er al om half acht en Theo was twaalf uur klaar met allerlei onderzoeken! Toen moesten we wachten op de uitslag en dat kon even duren! Gelukkig waren Danny en Natasja er ook en op een gegeven moment werden we lekker melig daar! Jeetje wat een lange zit dan!
Uit verveling is Natasja toen een paar luchtfoto's gaan maken!
Om half zes kregen we uiteindelijk de uitslag en het was toch een lichte herseninfarct! Gelukkig weet hij nog veel en gaat alweer meer praten! Hij krijgt nu medicijnen! En wachten we het af hoe het verloopt!

We zagen ook ons vorig huis weer! We woonden 20 jaar geleden in het lage gebouw! Boven de 3 stenen muurversieringen! Nu staat het kantoor al jaren leeg en ziet er niet meer uit!

Gister ook nog erg geschrokken! Theo moest van de dokter lopen en fietsen! Dus wij fietsen hoor ik achter mij een grote klap ligt Theo onderste boven! Waarschijnlijk tegen een paaltje gereden! Jeetje wat kan er nog meer gebeuren,bah! Hij had z'n knie bezeerd en een hand lag open maar gelukkig viel het mee!

We zijn in gedachten ook nog bij Esther en daar gaat het heel niet goed mee! Maurice en Esther allebei veel sterkte meer kunnen we jammer genoeg niet doen voor jullie!

groetjes Rita

Geen opmerkingen:

Een reactie posten